Un cheesecake pe care il fac pentru ca e usor de realizat si in acelasi timp foarte gustos. Racoros, gata de a fi savurat imediat ce il scoti din frigider.
Il recomand incepatorilor intr-ale bucataritului!
S-aveti pofta!
Blat: Am dat piscoturile prin blender pana sunt bine maruntiti, apoi ii amestecam cu untul topit pana avem o pasta. Apasam compozitia pe fundul si peretii unei tavi de copt cu peretii detasabili. Am copt blatul 10 min in cuptorul incins la 160°C.
Glazura: Am amestecat la foc mic pana a avut consistenta dorita.
Crema: Am amestecat (ouale + zaharul) + branza+smantana + coaja de lamaie pana se obtine o crema fina.
Am rasturnat compozitia peste blatul de biscuit, in tava rotunda de tort, cu marginea detasabila
Am copt timp de 40-50 min, la foc moderat (160 grade, treapta 4).
Dupa ce s-a racit usor am pus glazura peste. Ornatul m-a dat gata J