Tzatziki

de Dana Cristea - pusikmea in Clasice, 5 Mar 2010 | 7481 vizualizari

COMENTARII (14)

Corinuta 1

05.03.2010, 18:39

Foarte bun! E preferatul meu, doar ca pun smantana in loc de maioneza!

Dana Cristea - pusikmea 1

05.03.2010, 19:41

nu am avut smnantana k puneam si eu, am pus maioneza asta pt k este f acrisoara

cccris 1

15.03.2010, 00:09

vrei mai acrisoara, pui otet, asa pun eu dupa o reteta din grecia. E buna si varianta ta.

nadina73 1

15.03.2010, 01:05

e super si eu o fac imi place tare mult

Dana Cristea - pusikmea 1

15.03.2010, 07:24

ms ccris, stiu k se pune otet, dar deja am folosit zeama de lamaie, cand o sa mai fac, probabil o sa incerc o alta reteta

Dana Cristea - pusikmea 1

15.03.2010, 07:46

ms nadina, il faci dar dupa post, sau poti folosi iaurt de post pe baza de soia

nadina73 1

17.03.2010, 20:50

multumesc dar aici nu gasesc iaurt de soia,poate in tara dar aici mai greu cu produsele din soia,singulul lucru ce am gasit e laptele de soia,oricum fac dupa paste

Sylvia 1

01.04.2010, 18:41

Taaaare bun, 5 furculite de la mine, tocmai mi-amamintit ca nu ammai mancat asa ceva de multa vreme

Dana Cristea - pusikmea 1

01.04.2010, 19:46

FlyingRoo 1

15.04.2010, 08:23

Imi pare rau dar smantana sau maioneza nu au ce cauta in tzatziki... pentru ca atunci nu mai e tzatzki ci sos de castraveti sau ceva in genul acela. Asta ca sa pastram autenticitatea. Otet se pune in general doar in tzatziki-ul folosit la preparea salatelor.

Castravetele se taie in doua, se scobeste cu ajutorul unei lingurite de mijlocul cu seminte, se rade si se scurge bine intr-un prosop de bucatarie curat inainte de a se amesteca cu iaurtul. Acesta de asemenea sa fiecel de tip grecesc, adica iaurt cu cantitate mica de lichid - daca nu se gaseste in comert se poate prepara dintr-un iaurt normal lasat peste noapte la scurs intr-un tifon, sau un filtru de cafea din cel de plastic.

Dana Cristea - pusikmea 1

15.04.2010, 10:16

FlyingRoo, ms frumos pt reteta, eu stiuk asta nue tzatziki autentic, l-am adaptat dupa ce am avut in frigider, o sa-l fac cu siguranta dupa reteta ta

FlyingRoo 1

15.04.2010, 16:52

Pusikmea, sunt si eu "vinovata" de asta, cand aduni de prin frigider ce mai este si te uiti la ele si "trantesti" ceva acolo care sa le cuprinda pe toate

Sa-l faci sigur, nu o sa-ti para rau de munca depusa, ca e mai multa munca intradevar. Ah, si pe deasupra lui se poate presara un praf de boia, dulce sau iute, dupa pofta inimii. Incerca-l peste niste cotlete de miel, o nebunie.




P.S. Bebe e o dulceata!

Rodie 1

07.10.2010, 23:45

M-am bucurat sa citesc acest articol, Tzatziki este foarte bun cu cartofi prajiti si snitel.

adry88 1

13.05.2011, 16:06

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tzatziki