Trufe de branza

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 1 Ian 2013 | 12957 vizualizari

 

Un aperitiv simplu, dar spectaculos!

 

INGREDIENTE

  • branza de vaci 300 g,
  • branza de burduf 300 g,
  • mascarpone 100 g,
  • Pentru ornat:
  • seminte de mac,
  • seminte de susan,
  • bucatle de somon afumat,
  • nuca macinata,
  • marar proaspat,
  • boia de ardei dulce.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trufe de branza:

Se amesteca energic branzeturile, pana se omogenizeaza, apoi se lasa la rece cca. 25 de minute. Din amestecul obtinut se fac bilute, care apoi se rostoglesc prin diversele mirodenii. Un sfat, faceti intai toate bilutele, puneti-le pe un platou, apoi le dati prin topinguri;) 

Daca ti-a placut reteta noastra "Trufe de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lalele aperitiv