Trigoane cu urda

de cristinutanicolita in Dulciuri, 26 Ian 2016 | 4608 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 g aluat foietaj
  • 300 g urda
  • coaja de portocala
  • 100 g zahar
  • 1 lg stafide
  • 2 lg smântână
  • 1 ou
  • 1 galbenus+1 lg iaurt
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trigoane cu urda:

Se da drumul la cuptor. 

Urda se amesteca cu oul, zaharul, coaja de portocala stafide și smântână.

Aluatul dezghețat se întinde și se taie în 12 pătrate.

Se pune câte o lingura de urda și se lipesc pe diagonala pentru a obține un triunghi.

Se pun triunghiulare intr-o tava, se ung cu gălbenuș și se coc cca 30 min.

Poftă buna!  

TIPS-URI

1

Urda se poate înlocui cu brânză.

Daca ti-a placut reteta noastra "Trigoane cu urda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Catalina L 1

27.01.2016, 22:21

miki_a 1

28.01.2016, 12:13

Sigur sunt foarte bune! Combinatia cu urda e chiar pe gustul meu!

mihaelar63 1

29.01.2016, 09:14

Daca nu aveti pe acolo branzica , atunci pe unde ? Frumos au mai iesit rumenite

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu caise si crema "frangipane"