Trigoane cu "Branza cremoasa din lapte de capra"de la Delaco

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 23 Mai 2013 | 5219 vizualizari

 

Branza cremoasa din lapte de capra de la Delaco s-a potrivit de minune pentru trigoanele mele.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj
  • 100 gr. braza cremoasa din lapte de capra de la Delaco
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trigoane cu "Branza cremoasa din lapte de capra"de la Delaco:

Aluatul l-am lasat la dezghetat.

L-am intins putin cu ajutorul sucitorului.

Aluatul l-am taiat in forma de patrat

Intr-un castonel am batut oul cu putina  sare si l-am amestecat cu branza sfaramata cu furculita.

Pe fiecare patrat am pus branza,apoi l-am impaturit sub forma de triunghi.

In tava aragazului ,tapetata cu hartie de copt,am pus trigoanele si le-am bagat in cuptorul incins la 175 grade pentru 20 de minute.

TIPS-URI

1

Branza cremoasa din lapte de capra de la Delaco se sfarma foarte usor cu furculita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Trigoane cu "Branza cremoasa din lapte de capra"de la Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

Bunica 1

23.05.2013, 22:43

Vino cu berea

La Ancuta 1

24.05.2013, 11:45

foietaj si branza de capra... nimic nu poate fi mai bun

loredanaaa 1

25.05.2013, 01:25

ce bune sunt

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și cașcaval - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Balmos - ca la el acasa !