Am incercat ceva nou, dar nu a iesit asa frumos cum ma asteptam. foaia de foitaj a fost rupta, am putut face doar doua traistute si restul pernute. Si la final mi s-au turtiflit si marginile traistutelor. De bun a iesit foarte bun!
Foaia de foitaj se lasa la dezghetat.
Ouale se fierb, se lasa la racit si se taie bucati.
Cascavalul se rade.
Miezul de Lapte se taie felii.
Maslinele se taie bucati.
Se intinde foaia de aluat si se taie patrate.
Se pun in mijloc Miez de Lapte, bacon, ceafa afumata, cascaval, ou fiert si masline.
Patratele mai mari se strang ca o traistuta si se leaga cu cirdon de silicon.
Cele mai mici se suprapun parte pe parte, se ung marginile cu galbenus si se preseaza cu o furculita sa nu se desprinda.
Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se ung cu galbenus de ou.
Se introduc in cuptorul preancalzit pentru 25-30 minute pana se rumenesc frumos.
Se scot din cuptor si se lasa 15 minute dupa care se pot servi.
Sunt bune calde si reci!
Pofta Buna!