Traistute cu ciuperci si carne de porc

de aalliinnaa07 in Aperitive / Garnituri, 29 Apr 2012 | 4165 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru clatite:
  • 2 oua
  • 200ml lapte/apa minerala
  • 60 g faina
  • 30 ml ulei
  • Pentru umplutura:
  • 400g carne porc(tocata)
  • 200g ciuperci
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura smantana
  • 1 lingurita busuioc uscat/1 fir busuioc verde
  • 2 legaturi ceapa verde
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Traistute cu ciuperci si carne de porc:

Clatite:

Mixezi ingredientele pentru clatite si lasi aluatul sa se odihneasca timp de 20 de minute.

In tigaia incinsa,unsa cu putin ulei,coci pe rand clatitele.

Umplutura:

Intr-un vas,fierbi ciupercile,in prealabil curatate de coaja si spalate.Scurgi bine ciupercile si le tai marunt.

Toci fin partea alba a firelor de ceapa si o inabusi in ulei amestecat cu 1 lingura de apa.Dupa 2-3 minute,adaugi ciupercile,carnea tocata,busuiocul maruntit si sare dupa gust.Amesteci pana ce carnea este buna pentru mancat,apoi iei umplutura de pe foc si incorporezi smantana.

Repartizezi umputura pe clatite si le legi sub forma unor traistute,cu frunze de ceapa verde.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Traistute cu ciuperci si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Maria68 1

30.04.2012, 11:08

super

iry-gabriela 1

30.04.2012, 12:55

interesante traistute

Rocsi 1

30.04.2012, 21:30

Super buneeee

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saculeti cu pui si ciuperci