Tournedos de vitel cu ceapa

de Sidy in Vita, 22 Aug 2010 | 7860 vizualizari

 

Turnedo (fr. tournedos) este carne din muşchi de vită preparată în sos picant.

 

INGREDIENTE

  • 700 g muschi de vitel
  • 2 cepe
  • 1 rosie
  • 1/2 ardei verde
  • 3-4 catei usturoi
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 2 foi de dafin
  • 1/2 lingurita chilli
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1/4 lingurita granule de usturoi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tournedos de vitel cu ceapa:

Muschiul de vitel il taiem in felii cam de 1 cm grosime. Ceapa si ardeiul le taiem marunt de tot si le sotam in uleiul de masline. Taiem marunt si rosia si o adaugam langa ceapa.

In cratita adaugam o cana cu apa peste legumele sotate si adaugam muschiul , foile de dafin, usturoiul taiat feliute subtiri si celelalte condimente. Lasam sa fiarba la foc potrivit, acoperit, cam o ora pina ce carnea este bine fiarta. La sfarsit adaugam pasta de tomate si mai lasam sa dea un clocot

Tournedos-ul il servim cu piure de cartofi, orez sau mamaliguta. Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Tournedos de vitel cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele la tigaie