Tortulet de clatite

de cristinne in Torturi, 26 Mar 2011 | 5165 vizualizari

COMENTARII (17)

jolygina 1

26.03.2011, 10:14

si de aici vreau o portie

divainbucatarie 1

26.03.2011, 10:20

DIANA B 1

26.03.2011, 10:51

Mie mi dai ???

Rocsi 1

26.03.2011, 11:02

yamiiiii

silvi0ara 1

26.03.2011, 11:15

Ce bine arata,de gust nu ma indoiesc.

lilik 1

26.03.2011, 11:23

tare bine arata

Dya Daniela Andrei 1

26.03.2011, 12:22

buuun!

Cris2711 1

26.03.2011, 13:20

super delicios

Lau 1

26.03.2011, 15:31

delicios

mamaieelena 1

26.03.2011, 16:36

MotanLaOale 1

26.03.2011, 21:33

bun bun

RuxyRux 1

26.03.2011, 23:01

Cat de frumos e!!!!

LUK 1

26.03.2011, 23:22

perfect

Anamaria7 1

27.03.2011, 22:15

minunat! n-am papat niciodata gem de gutui si cand mi-am cumparat gutui aveau un gust ... rau... nu am nimerit inca Gutuia

cristinne 1

28.03.2011, 18:30

Ana maria, cel mai bine ar fi sa nu mai cumperi ci sa faci in gospodaria proprie, pt ca si eu cred ca multe gemuri din comert nu prea vad fructele... eu mi-am facut asta-toamna din propriile gutui din curtea bunicii.

Bya Ralu 1

03.12.2012, 14:55

yammy arata super!

Rahela Velicu 1

07.06.2021, 16:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort rapid de biscuiti cu crema Ole de ciocolata si frisca