Tortellini cu sunculita si fasole verde

de mihaelar63 in Mancare copii, 25 Iul 2019 | 2453 vizualizari

 

 ,, Meniu copii "
 Nu cred ca poate refuza cineva o portie buna de tortellini care are tot ce-i trebuie, si sunca si legume, si sos cremos !!!!

 

INGREDIENTE

  • 250 gr tortellini cu prociuto
  • 250 gr sunca de Praga
  • 200 gr branza Cheddar
  • 200 ml smantana de gatit
  • 200 gr fasole verde mix[ din conserva ]
  • 50 ml ulei
  • 1 ardei rosu
  • caciulie mica de usturoi
  • patrunjel verde tocat
  • nucsoara macinata
  • sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortellini cu sunculita si fasole verde:

  1.  Sunca de praga se taie fasii si se prajeste in ulei pana devine usor crocanta.
  2. Se scoate cu o paleta sunca din vas si se pune in uleiul incins o caciulie de usturoi taiata in doua.
  3. Nu lasati usturoiul sa se prajeasca, el va da un gust amarui preparatului. Usturoiul se prajeste usor cat sa imprumute aroma sa uleiului.
  4.  Se toarna smantana pentru gatit si se pun bucatelele de branza care se vor topi si vor da cremozitate sosului.
  5. Sarati, condimentati cu nucsoara.
  6. Turnati si un pahar cu apa. Fierbeti direct tortellini in sos , respectand timpul de pregatire de pe ambalaj.
  7. Daca este necesar mai puneti putina apa.
  8. La sfarsit se amesteca compozitia cu fasolea verde si cu patrunjelul tocat.
  9. Gustati si sarat daca mai este nevoie.
  10. La servire, in fiecare farfurie distribuiti sunculita prajita.

TIPS-URI

1

Puteti inlocui sunca cu piept de pui.

2

Fasolea verde poate fi inlocuita cu broccoli sau mazare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini cu sunculita si fasole verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu muschi file si mozzarella, la cuptor