Tortellini cu sos de smantana si gorgonzola

de alinutza1983 in Tortellini, 18 Oct 2010 | 17737 vizualizari

 

Cand nu aveti timp de o cina elaboarata....

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet paste tortellini proaspete( 250 gr)
  • 1 cutie smantana pentru gatit ( 200 ml)
  • 100 gr gorgonzola parmezan ( dupa gust)
  • sare, piper  
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortellini cu sos de smantana si gorgonzola:

1. Punem pastele la fiert in apa clocotita ( cf. timpului precizat pe pachet).

2. Intre timp, punem la foc  mic , intr-o tigaie, smantana ; amestecam in continuu, pentru a nu se lipi, iar cand incepe sa se ingroase, adaugam si branza gorgonzola, faramitata. In acest sos de smantana utem pune dupa gust si frunze de busuioc proaspat, sare, piper.

3. Cand pastele sunt fierte, se scurg de apa, se clatesc sub jet de apa rece, apoi, se rastoarna peste sosul de smantana si se mai lasa la foc mic 2-3 min.

4. Pastele se servesc cu parmezan ras, pus dupa dorinta si generozitatea fiecaruia!....

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini cu sos de smantana si gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

alinutza1983 1

18.10.2010, 21:50

....sa stii lilik k nu se simte gorgonzola...ii da doar asa un gust uso intepator.....e foarte buna....daca vrei, poti renunta la ea si sa pui niste mieji de nuca taiati.....foarte aromat!

ionix 1

18.10.2010, 21:51

eu adooor gorgonzola...

Bucataras Medi 1

19.10.2010, 10:17

un deliciu.............

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu ragù la cuptor