Tortellini cu ciuperci si miez de lapte

de mihaelar63 in Tortellini, 15 Mar 2014 | 2932 vizualizari

 

O reteta cu miez de lapte de la Delaco. Delicioasa!!!! Si cand te gandesti ca am preparat cu ce-am gasit prin casa!!!!

 

INGREDIENTE

  • 250 gr tortellini
  • 200 gr ciuperci proaspete
  • 200 gr cabanos
  • miez de lapte de la Delaco
  • 100 ml ulei masline
  • 4 cepe verzi
  • 1 ardei kapia rosu
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortellini cu ciuperci si miez de lapte:

Fierbeti tortellini in apa cu multa sare respectand timpul indicat pe ambalaj .

Scurgeti pastele .

Sotati  ciupercie , ceapa si ardeiul feliate .Sarati .

Adaugati si cabanosul taiat bucati

Serviti tortellini calzi cu legumele , cabanosul si miezul de lapte deasupra .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini cu ciuperci si miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu branza, ciuperci si spanac