Tortellini cu carne cu sos de rosii si portocale

de Bya Ralu in Tortellini, 29 Feb 2012 | 6510 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie tortellini cu carne
  • 4 rosii mai moi
  • 2 catei usturoi
  • 1 ceapa
  • 2 linguri de bulion
  • peperoncino
  • foi de dafin
  • portocala
  • parmezan
  • vin rosu
  • condimente
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortellini cu carne cu sos de rosii si portocale:

Rosiile se dau pe razatoarea mica,se pun foile de dafin,busuioc,cumbru,usturoi praf,piper si peperoncino.Usuroiul se striveste si se pune intreg.Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in putin ulei de masline.Se adauga sucul de rosii cu usturoiul pe foc dupa care se adauga si ceapa calita,se lasa 20 minute la foc si se adauga vinul rosu,cateva felii de portocala taiate marunt,si 2 linguri de bulion se mai lasa pana ceapa e fiarta.Se pun tortellini la facut la foc mic,se adauga un praf de sare.Cand sunt gata se scurg de apa si se adauga peste sosul facut.Deasupra se presara parmezan si se poate servi.

TIPS-URI

1

merg de minune cu un pahar de prosecco

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini cu carne cu sos de rosii si portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu carne, sos de rosii si masline