Tort "Vis de Iarna"

de Ela68 in Torturi, 6 Ian 2015 | 15130 vizualizari

COMENTARII (54)

katty 1

07.01.2015, 08:36

Superb!

anca_rm 1

07.01.2015, 08:41

arata bestial , merge la favorite

MotanLaOale 1

07.01.2015, 08:41

frumos

Ela68 1

07.01.2015, 09:04

Multumesc pentru aprecieri
Lia, nu sunt eu cea mai tare, "problema"este ca suntem pe aceeasi lungime de unda, ne potrivim la gusturi .....in ceea ce priveste "ochiul" de artist al sotului, mda, m-a intrecut demult . Ti amo anch`io

Sidy 1

07.01.2015, 09:09

Parca mai am cuvinte ....

T I M E A 1

07.01.2015, 09:14

O combinatie irezistibila de cioco cu portocale

Panacris 1

07.01.2015, 09:35

Chiar că e un vis delicios!

mirela0911 1

07.01.2015, 14:13

Wow! Nu poate fi decat delicios!

deyutzky 1

07.01.2015, 14:35

exceptional!!!

Geanina87 1

07.01.2015, 15:04

delicios

Ela68 1

07.01.2015, 15:05

Ksenya 1

07.01.2015, 16:22

wow!

Lau 1

07.01.2015, 19:46

Ela68 1

07.01.2015, 21:23

multumesc

Xandrinne 1

07.01.2015, 22:38

Superb! E la favorite!

marcela1979 1

08.01.2015, 01:36

Sylvia 1

08.01.2015, 09:21

arata de vis ! bravooo

Ela68 1

08.01.2015, 09:50

multumesc

_Alina_ 1

08.01.2015, 13:22

Superb!

Lia_ 1

08.01.2015, 16:16

da, de fapt e lungimea de unda, clar

gaby_duceag 1

09.01.2015, 07:22

Ce frumos e! Bravo Ela!

Ela68 1

09.01.2015, 08:56

tx gaby

geoline 1

16.02.2015, 12:14

ne poti arata cum ai facut decorul cu ciocolata

Ela68 1

16.02.2015, 14:20

geo, cu prima ocazie voi face si cateva poze. In principiu, am taiat o fasie de foaie de copt cat lungimea tortului, apoi am trasat doua linii paralele cat am dorit sa fie inaltimea. Am topit ciocolata la microunde sau la Bain-Marie, am asteptat sa ajunga la temperatura camerei, astfel incat sa nu curga foarte tare si am pus-o intr-un posch. Cu miscari circulare, concentrice si cum doresti, poti face desenul pe care-l vrei. Lasi putin sa se usuce si lipesti cu tot cu hartie pe marginea tortului. Dai la frigider cel putin o ora, dupa care, ai sa vezi ca se desprinde foarte usor hartia, iar ciocolata ramane pe tort. Uite un filmulet https://www.youtube.com/watch?v=nqBdgzMntrU.
sper ca te-ai lamurit pupici

geoline 1

06.03.2015, 16:02

mersi mult m ai lamurit

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort cu ciocolata alba si crema de zmeura