Tort Spuma de Visine

de OprescuOana in Dulciuri, 3 Ian 2016 | 2722 vizualizari

 

Este un tort delicios si apreciat de toti cei ce l_au gustat...

 

INGREDIENTE

  • 300 g ciocolata neagra
  • 250 g ciocolata alba
  • 400 g biscuiti cu cacao
  • 50 g un
  • 100 g dulceata visine
  • 500 ml frisca lichida
  • esenta rom
  • 2 pliculete gelatina
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Spuma de Visine:

Se zdrobesc discuitii,se pun intr-un bol se adauga untul topit si esenta de rom dupa gust...apoi se omogenizeaza compozitia creeata si se aseaza in forma dorita(eu prefer una rotunda),apoi se da la rece.

Ciocolata alba se topeste pe baie de abur pana devine lichida,apoi adaugam 250 ml frisca,putin cate putin si o batem la mixer pana devine o spuma...peste compozitia creeata adaugam dulceata de visine si gelatina apoi o punem in forma peste blatul creeat din biscuiti si dam din nou la rece.

In timpul cand spuma de visine se raceste la frigider,preparam ciocolata neagra....se prepara lafel ca cea alba doar ca peste aceasta punem doar gelatina...apoi se da din nou la rece cam o ora,dupa care se scoate din forma ,se intoarce,ca blatul de biscuiti sa fie deasupra si se orneaza dupa gust

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Spuma de Visine" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

Rocsi 1

04.01.2016, 18:59

Bun venit la noi!

OprescuOana 1

04.01.2016, 19:41

Multumesc!!!

MotanLaOale 1

05.01.2016, 09:58

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri de post cu nuca si ciocolata