Tort rulada cu crema ganache si bezele

de Sim0na in Torturi, 28 Mai 2015 | 4084 vizualizari

COMENTARII (20)

Gicuta 1

28.05.2015, 06:18

Andra_Constantinescu 1

28.05.2015, 06:20

Superb!

deyutzky 1

28.05.2015, 06:31

ce frumos e!

Constelatialeu 1

28.05.2015, 06:35

Uite la ea cu ce se ocupa si zice ca-i ocupata...

dantes 1

28.05.2015, 06:51

Super!

Panacris 1

28.05.2015, 07:02

anca_rm 1

28.05.2015, 07:29

oooo cat de bine arata taiat , super frumos

miki_a 1

28.05.2015, 07:37

Felicitari! Superb realizat!

poa 1

28.05.2015, 07:44

Felicitari!

MotanLaOale 1

28.05.2015, 07:46

frumos

simona72 1

28.05.2015, 07:50

Bravo Simonelu! Superb tortul, delicios si ai si muncit ceva la el!

Bya Ralu 1

28.05.2015, 08:59

perfect

Aletta 1

28.05.2015, 09:09

Foarte frumos.

tarasmariana 1

28.05.2015, 09:21

diaconta 1

28.05.2015, 11:07

Aiaiaiaiaiaiiiiiiiiiiii La multi ani inca o data iubitico

Oana 1

28.05.2015, 11:25

Wow, ce minunatie! Arata asa frumos! Si sigur, sigur e tare gustos

Sim0na 1

28.05.2015, 12:31

Multumesc ptr aprecieri!!! N-a fost mult de munca, ci doar putina rabdare, ca se pregateste in mai multe etape Va ofer virtual cate o portie la fiecare.. desi tortul nu-i foarte mare. Va cu drag

Rocsi 1

28.05.2015, 19:33

Absolut minunat

Merisor 1

28.05.2015, 20:59

E asa finut si delicat!

Ancutsa 1

03.05.2020, 16:50

Foarte frumos!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort cu 2 blaturi si 2 creme