am gasit si eu la un magazin turcesc in sf crema Ole de la Dr oetker, este foarte buna este foarte adevarat. :)
Se prepara crema de ciocolata din plicul de budinca Ole amestecat cu ajutorul mixerului cateva minute impreuna cu 1/2 litru lapte rece. Se imbraca o forma de chec cu folie alimentara.Se inmoaie biscuitii pe rand in putin lapte, scurt, si se aseaza un rad de biscuiti pe fundul tavii de chec.Se pune deasupra un strat de budinca.Apoi alt rand de biscuiti si tot asa ultimul rand fiind de biscuiti.Se acopera si se da la frigider cateva ore. Frisca se bate imediat dupa ce a fost scoasa de la rece(altfel exista riscul sa se taie) si cand e aproape intarita se adauga zaharul pudra si se bate in continuare. La servire se scoate tortul de budinca de la rece, se rastoarna cu o miscare ferma pe un platou, se desprinde folia, se orneaza imediat cu frisca si bilute de ciocolata , se portioneaza si se serveste. Pofta buna!