Tort Oltenesc - Cum se face coliva

de amalia01 in Dulciuri, 22 Ian 2017 | 3829 vizualizari

COMENTARII (12)

Renataedina 1

22.01.2017, 15:58

CameliaR 1

22.01.2017, 15:59

Bun!

Bucataras Diana 1

22.01.2017, 16:16

MotanLaOale 1

22.01.2017, 16:19

mirela0911 1

22.01.2017, 16:45

Cred ca e tare bun!

Panacris 1

22.01.2017, 17:08

katty 1

22.01.2017, 17:19

Pe bune? Si eu sunt olteanca, dar la noi coliva se face doar la pomeni sau praznice, nu am facut niciodata sub forma de tort.Ba chiar exista si superstiti in acest sens.

amalia01 1

22.01.2017, 17:51

Cred ca nu am mai mancat de 20 de ani si mi s-a facut dor. Cat despre superstitii nu am asa ceva.

Rocsi 1

22.01.2017, 18:57

Noi, din cand in cand mai facem coliva, in cantitate micuta, ca sa mancam. In rest la pomeni mai facem.

kytz 1

23.01.2017, 00:10

simona72 1

23.01.2017, 08:26

Îmi place, dar nici eu nu am făcut...Foarte faină și denumirea de tort

Gherca Daniela 1

23.01.2017, 20:33

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

Torturi spirala cu zmeura - Desert aniversar si reteta nr. 1800

pe 05.07 la 18:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort Saint Honore cu iaurt si fructe