ce-mi place sinceritatea ta!!!!
Motanel daca ai fi citit completarile mele la reteta, ai fi obtinut acel wow dorit.
Nu le-as fi facut daca desertul m-ar fi dat pe spate.
Din experienta mea cu gelatina, ciocolata, deserturile, am facut acele completari tocmai pentru ca n-a fost fix pe gustul meu.
Hai c-o s-o fac tot eu si cu acele completari si facem un noire-tunat )))
Daca voi zice wow, te anunt, da?))
Gaby Am citit toate retetele postate sa vad diferentele si am facut o medie iar adaugurile atipice nu am stiut ca sunt pentru inbunatatire am crezut ca sunt variatiuni din alte motive (nu am in casa.....nu-i place lui.....etc).
Multumesc pentru "tuning"
Ok a fost si a mea, odata ce am terminat-o intr-o zi, dar nu mi-a placut consistenta, acu 5 gr cat mai fac .
Ar avea o cu totul alta consistenta cu frisca mixata (o stiu de la tortul cu 3 feluri de cioco care chiar imi scoate un wow adanc )) ) si poate as renunta si la unt, nu ii vad rostul odata ce au destule grasime: ciocolata, cacaua (daca o pui), frisca.
gaby Cu untul cred ca ai dreptate iar cu gelatina nu stiu pentru ca nu prea am folosit la preparate.
Oricum cred ca mai trebuie facuta una pentru lamurirea acelui "woau"
Gabi, alea 5 g is ca si centimetrii care conteaza. Consistenta nu a mai fost aceeasi ca si la "prajitura Blanc" pe care am facut-o inainte cu 15 g.
Crema de la tortul cu 3 feluri de cioco e intradevar super, dar deja e altceva. Aia are consistenta unui mousse, Noire e un soi de panna cotta.
Pai eu la Blanc m-am referit ca ai facut-o prima. Ai pus apoi mai putin tocmai pt ca e prea inchegata . Si deci ai pus jumatate din cat are reteta , care clar o imbunatateste ca juma' deja e mult ). Daca noire e soi de panna cotta clar nu voi face panna cotta niciodata )). Faptul ca frisca mixata ar face-o mai aerata io cred ca i-ar face mai mult decat un bine )))