Tort mascota

de MotanLaOale in Dulciuri, 2 Dec 2014 | 9559 vizualizari

COMENTARII (50)

MotanLaOale 1

02.12.2014, 21:49

Sa desprins numai prin rupere!

Rocsi 1

02.12.2014, 22:07

Ce tort ciocolatos ne-ai adus!

diaconta 1

02.12.2014, 22:22

Nu stiu ce sa zic atunci
Oricum e un tort delicios,chiar daca are alta forma.

Corinuta 1

02.12.2014, 22:30

Uuuuuu, ne-ai adus si tort Motanel, sa puna capac la toate felurile alea delicioase!

Criss 1

03.12.2014, 08:07

Delicios.

claudiaO 1

03.12.2014, 08:33

Motanel, chiar daca nu a iesit asa cum ti-ai dorit, tot a iesit ceva gustos si arata si tare bine!!!deci , capul sus

MotanLaOale 1

03.12.2014, 08:50

Multumesc

simona72 1

03.12.2014, 09:37

Bravo Vladimir!!

MotanLaOale 1

03.12.2014, 11:06

Multumesc

Lau 1

03.12.2014, 14:05

mirela0911 1

03.12.2014, 14:44

MotanLaOale 1

03.12.2014, 15:15

Multumesc

Lavinia 1

03.12.2014, 16:43

ce frumos este !!!

Lia_ 1

03.12.2014, 18:23

ce frumos. bravo

MotanLaOale 1

03.12.2014, 19:46

Multumesc

dantes 1

04.12.2014, 08:02

Super!

MotanLaOale 1

04.12.2014, 08:52

Sylvia 1

04.12.2014, 11:35

Bravo Motan penttru sinceritate, pentru readaptarea din viteza si de ce nu pentru rezultatul mai mult decat prezentabil . Sa stii ca am urmarit de curand o emisiune din Franta care est eun fel de Masterchef al patisierilor, Cel mai bun patisier din Franta se numea ( de amatori ) si acolo chiar si cei mai buni in finala au facut greseli si au avut esecuri patiseria este complicata. Inca o data bravo

Sylvia 1

04.12.2014, 11:43

Crema pe care ai facut-o tu este ganache au chocolat si proportia difera putin , se pune in principiu cantitate egala de ciocolata cu smantana lichida si aprox o traime unt, la 250 gr ciocolata amara, 250 ml smantana lichida si 70 gr unt asta este proportia data de La Rousse de patiserie si este cea mai corecta cu care am lucrat Uite ai si un filmulet cu realizarea unui ganache daca vrei, https://www.youtube.com/watch?v=yq_TypL_GNY

Sylvia 1

04.12.2014, 11:49

Si daca vrei un ganache aerat il faci dupa reteta asta cu ceva mai mult unt sau si mai corect adaugi amidon de porumb ca sa "lege" bine ganache-ul si apoi il bati cu mixerul, in felul acesta va ramane ferm si nu ca curge . Vladimir data viitoare sigur o sa faci tortul perfect

MotanLaOale 1

04.12.2014, 11:56

Multumesc pentru lamuriri si povete, Silvia.
Eu intodeauna invat din greseli si data viitoare iese sigur mai bun.

mihaelar63 1

04.12.2014, 16:28

Arata grozav t ortul Tu esti un dragut si foarte corect , ai spus avertizat ce nu este corect . Doar prin exercitiu se reuseste

MotanLaOale 1

04.12.2014, 22:59

Diana11 1

26.02.2015, 15:13

Arata super frumos

MotanLaOale 1

26.02.2015, 18:54

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cozonac-felii cu scortisoara si mere "Pull-Apart Bread"