Tort Kodrit Kadir

de diana_k in Torturi, 17 Apr 2010 | 4850 vizualizari

COMENTARII (20)

Miha 1

17.04.2010, 22:39

Super!

madi_marin 1

17.04.2010, 22:47

foarte frumos ti+a iesit....

ela 1

17.04.2010, 23:21

deja e prea de tot,vreti sa ne bagati in boala

Brindusa 1

17.04.2010, 23:35

am spus eu: asta e tortul Bucatarasilor.

Dana Cristea - pusikmea 1

17.04.2010, 23:48

asa e brandusa, asta si rulada turceasca, f frumos ti-a iesit si tie

nadina73 1

18.04.2010, 01:18

super curand am sa-l incerc si eu

diana_k 1

18.04.2010, 11:17

recunosc ca am avut ceva emotii...nu mai aveam rabdare , abia m-am abtinut sa nu deschid cuptorul sa vad daca s=a separat blatul de crema...data viitoare fac mai mult sirop..

gaby_duceag 1

18.04.2010, 11:25

reteta in lant).bravo diana,ti-a iesit minunat!

Rocsi 1

18.04.2010, 13:34

inca o "victima" a acestui tort

epurasha2bb 1

20.04.2010, 10:41

bey trebuie sa-l repet si eu ca vad ca voua va iese la toate! eu nu am cratita din asta emailata fir-ar !si de aia am tot mutat ''tortul '' dintr-una -n -alta ca am doar cratite cu manere de ebonita si put rau cand le bagi in cuptor.Dar ma fac eu mare si-mi cumpar, sau poate castig vreuna!
e super, ti-a iesit foarte frumos!

gaby_duceag 1

20.04.2010, 11:17

nu castigi,iti cumperi din camara,galbeni de manere tot ai))

diana_k 1

21.04.2010, 09:59

epurasha ,eu am o...cratita de razboi..care o folosesc doar la cuptor si e cam larga, de asta nu mi-a iesit tortul la fel de inalt ca al fetelor......in vas de yena nu merge oare?

epurasha2bb 1

21.04.2010, 10:05

neah, gabitzu ca am ochit altceva din Camara!

epurasha2bb 1

21.04.2010, 10:06

Diana pai tot nu e bine ca ideea era sa nu mai mutam amestecul, adica ce fac pe foc in aia sa bag si la cuptor, asa vasul de yena nu cmerge direct pe flacara! din cate stiu eu!

gaby_duceag 1

21.04.2010, 10:07

in cuptor merge.eu fac clatitele banatene in vas yena intotdeauna.

diana_k 1

21.04.2010, 13:11

dar poti face zaharul ars in alta cratita si-l torni in yena... si cand e rece pui cele doua compozitii etc...

diana_k 1

21.04.2010, 13:12

aaaa... eu am copt blat de tort in yena

nadina73 1

26.06.2010, 20:38

super bine ti-a iesit 5 furcu mari si late,al meu nu a iesit asa bine

gaby_gabytza 1

29.09.2011, 08:03

tia iesit super bine si deliciosssssss

nilgun 1

06.07.2013, 14:27

abia astept sa fac si eu acest tort al bucatarasilor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort cu cremă de nuci