e foarte gustos dar mie mi-a iesit extrem de mic iar blatul s-a turtit...nu a ramas inalt si frumos ca in momentul cand l-am scos din cuptor. asa trebuie sa fie sau am gresit ceva? din punctul meu de vedere nu se merita toate ingredientele incluse in reteta pentru un tort de 4 felii...
Posibil ai avut o tava mai mare( mai intinsa, poate ai turnat siropul mai cald in compozitie sau poate albusurile nu au fost batute bine ca pentru bezea...nu stiu altfel, am incercat sa imi dau seama...dar nu reusesc sa te pot ajuta...poate revine Simona
Pt heavymetal: blatul intr-adevar se turteste putin in momentul in care se raceste - gandeste-te ca este crema de ciocolata bagata la cuptor, deci nu are cum sa creasca foarte mult. In ceea ce priveste blatul foarte mic - te referi la diametru sau la grosime? Daca vorbim de diametru, inseamna ca tava pe care ai folosit-o era foarte mica. Te rog sa-mi dai mai multe detalii, ca sa te pot ajuta. In principiu, acest tort asa iese...cu blatul subtire