Blat: se separa albusul de galbenus. Albusul se bate spuma apoi se adauga zaharul dupa care galbenusurile, faina, cacaco, si praf de copt. se da la cutor 35min.
Crema1: Untul trebuie sa fiela temperatura camerei acesta se bate spuma cu zaharul vanilat. Ciocolata se topeste pe baie de abur, apoi se amesteca cu untul si cu 1 galbenus iar la final cu frisca batuta bine.
Crema 2: Se bate frisca bine. Gelataina se prepara conforma instructiunilor de pe ambalaj Dupa care se pune pe baie de abur cand s-a topit se amesteca cu frisca si zaharul pudra. Se scot samburii de la visine.
Sirop:Se pune zaharul la caramelizar cand e de culoare maronie se adauga apa si se lasa sa firba pana ce se dizolva tot zaharul Se lasa la racit si se adauga si compotul de visine.
Blatul se taie in 3 Se insiropeaza prima foaie se aseaza crema de ciocolata, se pune al doilea blat iar se insiropeaza si se pune crema de frisca apoi visinele se se aseaza deasupra ultimul blat.Se insiropeaza si acesta.
Glazura : Se prepara budinca conform instructiunior de pe ambalaj(se pune la fier 500 ml lapte , praful de budinca se amesteca cu 3 linguri de zahar si 4 lapte, cand da laptele in clocot se toarna paful de budinca si se lasa sa mai fiarba 1min. Jumatate din crema se pune pe ultimul blat, iar cealanta jumatate se amesteca cu frisca batuta; cu aceasta se orneaza laturile tortului.