De cu seara am spalat capsunile si le-am mixat cu pasatorul electric impreuna cu 3 linguri de zahar si am dat la frigider. Dimineata am facut cremele cu zahar - 1 lingura si lapte - 250 ml, cea de vanilie si cea de ciocolata am pus 300 ml. lapte si 1 lingura de zahar.
Am pus la rece.Apoi am dizolvat in 5 linguri de apa gelatina si dupa 5 minute am pus-o pe foc domol pentru a se dizolva dupa care am adaugat-o in crema de capsuni amestecand pentru omogenizare.
Intr-un vas rotund, cam mare ce e drept, am acoperit suprafata cu folie de plastic peste care am pus crema de capsuni si am dat la frigider pentru a se intari.
Cand a fost gata am scos pentru a adauga si celelalte creme respectiv cea de vanilie si apoi pe cea de ciocolata.
Am acoperit toata suprafata cu biscuiti si apoi am pus folia deasupra dand apoi la frigider ca intre timp sa prepar si frisca.
Am scos tortul si l-am rasturnat pe un suport de tort ,am indepartat folia de pe el si l-am acoperit cu frisca ,am ras ciocolata si am pus pe desupra
Am avut si cirese confiate pe care le-am taiat in jumatati .Am facut acei trandafiri din caramele dar nu din cele recomandate de voi dragelor ca eu nu am gasit asa ceva si sper sa fi iesit cat de cat bine (pentru inceput)si va multumesc sper sa va placa
Pofta buna,