Tort Iepuras

de sasha in Torturi, 5 Mai 2013 | 4085 vizualizari

COMENTARII (15)

Bya Ralu 1

05.05.2013, 10:38

ce frumos e

MotanLaOale 1

05.05.2013, 10:43

Bunica 1

05.05.2013, 10:47

Super!

roxana_simona 1

05.05.2013, 10:48

bun

Corinuta 1

05.05.2013, 10:51

Foarte dragut tortulet!

simona72 1

05.05.2013, 10:54

Ce frumusete de tort!!!

nilgun 1

05.05.2013, 11:01

6000 gr faina?

sasha 1

05.05.2013, 11:10

scuze am gresit, acum verific :o3
600g faina

Miha 1

05.05.2013, 11:48

Sasha, revino putin asupra retetei... ceva nu se "leaga"

Din modul de preparare lipsesc ouale si zici ca punem crema cu margarina la baine marie si fierbem pana se ingroasa. De la ce sa se ingroase?

600 g faina la blat nu e cam mult pentru a obtine un blat de pandispan?

Paste fericit!

sasha 1

05.05.2013, 13:11

Nu e mult miha, eu am dublat ing pentru ca sunt pentru 2 blaturi, scuze, acum m-am trezit mai bn si am corectat greselile. Paste fericit si tie draga mea

diaconta 1

05.05.2013, 15:49

frumos iepuras

Rocsi 1

05.05.2013, 18:25

Iepuras esti tare dragalas

adry88 1

05.05.2013, 21:53

foarte foarte dragut

RuxyRux 1

06.05.2013, 00:07

Foarte frumos!

diana_k 1

06.05.2013, 08:42

ce dragut e!!!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1213 puncte

Constelatialeu

1022 puncte

oanapl

1009 puncte

Retete_gustoase

850 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert Pavlova, simplu ca la 50 de ani