Tort dragalas

de cccris in Torturi, 8 Feb 2010 | 5136 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pandispan
  • mousse de ciocolata
  • pasta de zahar
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort dragalas:

Pe un blat de pandispan se aseaza un strat de mousse de ciocolata (click AICI pentru reteta), alt blat de pandispan si se decoreaza cu pasta de zahar.

TIPS-URI

1

nu va apucati daca nu aveti multa rabdare si mult timp

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort dragalas" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]