Tort Dobos

de Ina in Dulciuri, 30 Dec 2014 | 14959 vizualizari

COMENTARII (18)

Ina 1

30.12.2014, 23:24

Sectiunea, maine

Dya Daniela Andrei 1

30.12.2014, 23:29

deyutzky 1

30.12.2014, 23:32

frumos

Constelatialeu 1

30.12.2014, 23:38

Huoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo,ca o sa ma bantuie definitiv si irevocabil...

Ina 1

30.12.2014, 23:39

Da' ce, Cleme? Dobosul meu e stafie? ))

Constelatialeu 1

30.12.2014, 23:41

Cam asa ceva.....poate il fac sa aterizeze la mine si nu ma mai chinuie pe mine talentul...

MotanLaOale 1

30.12.2014, 23:54

bun bun

Corinuta 1

31.12.2014, 00:15

vaii vaiiiiiii!

Ela68 1

31.12.2014, 00:21

foerte frumos

Bya Ralu 1

31.12.2014, 06:45

e prea ciocolatos

mirela0911 1

31.12.2014, 09:03

E bun rau asa ciocolatos!

Xandrinne 1

31.12.2014, 10:51

Tare bun!!

simona72 1

31.12.2014, 11:37

Bravo Inuc! Eu zic ca nu e chiar asa de greu si crema aia e mortales. Si l-ai si bibilit tare frumos

Rocsi 1

01.01.2015, 20:34

Iau o feliuta si eu!

Krystyan Trendy 1

01.01.2015, 23:23

Foarte bun tort!

LUK 1

04.01.2015, 20:02

dintre toate dulciurile tortul dobos mi se pare cel mai migalos de facut..felicitari si la multi ani in noul an!!

Ina 1

04.01.2015, 20:35

Luk, nu e deloc migalos, daca faci 2-3 foi mai in loc de 6-9 mici
Nu stiu de ce nu l-am facut pana acum... Si e si spornic, pentru ca nu poti manca mult ) , iar pentru ca nu este insiropat se pastreaza foarte bine, mai mult timp

Gheorghita_T 1

26.03.2018, 18:28

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Dobos