Tort diplomat cu double cream

de Dea_Dea in Torturi, 27 Feb 2015 | 6985 vizualizari

 

Primul tort facut in UK:))). A avut succes!!!

 

INGREDIENTE

  • 2 pachete de piscoturi
  • 500 ml iaurt
  • 8-10 linguri de zahar
  • 600 ml double cream
  • un cocktail de fructe (320 gr)
  • un compot de ananas(280 gr)
  • 2 plicuri de Gelatina Dr.Oetker(24 gr)
  • 6 linguri apa

  • ORNAT:
  • 300 ml double cream
  • ciocolata
  • bilute comestibile
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort diplomat cu double cream:

Fructele se pun la scurs in strecuratoare. Iaurtul se amesteca cu zaharul foarte bine. Batem cu mixerul double cream-ul. Se pune peste iaurt si se omogenizeaza, apoi adaugam fructele si amestecam. 
Piscoturile se inmoaie in siropul de la fructe si se pune in oala tapetata cu folie. Punem gelatina la hidratat in 6 linguri de apa si lasam 5 min, apoi o vom pune la microunde cateva secunde pana se topeste. O amestecam cu crema. Turnam crema peste piscoturi si dam la rece 2-3 hr.
Ornam cu double cream mixata, ciocolata si bilute

TIPS-URI

1

Puteti pune ce fructe doriti.

2

Duble cream este de fapt smantana pentru frisca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort diplomat cu double cream" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

COMENTARII (13)

Bya Ralu 1

27.02.2015, 17:18

bun bun

Rocsi 1

27.02.2015, 20:36

Racoritor cu iaurt!

Teo 1

27.02.2015, 22:36

Imi place crema de iaurt cu fructe si frisca,dar eu adaug si branza dulce!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]