Crema
Pentru inceput gelatina se pune la hidratat in putina apa.
Pentru crema : ouale se bat, apoi se amesteca cu laptele, zaharul si coaja de portocala si se pun pe foc pana se ingroasa( se face ca o ciulama ). Se lasa la rece. Gelatina se dizova nu trebuie sa fiarba, (eu o incalzesc la microunde, in jur de 20 sec.), apoi se amesteca cu crema de ou care nu trebuie sa fie fierbinte.
Crema se amesteca cu frisca batuta in prealabil. Portocalele taiate cubulete ( se poate pune orice fel de fructe, dar ,,noua,, nu place doar cu portocale) se amesteca in compozitia rezultata mai sus .
Se tapeteaza un vas cu folie alimentara transparenta. Piscoturile insiropate usor ( eu am folosit compot de gutui) se aseaza unul langa altul pe peretii vasului, ornam cu fructe apoi umplem cosul format cu compozitia de frisca.Deasupra compozitiei se aseaza piscoturi. Se acopera vasul cu folie alimentara si se da la rece pentru 3-4 ore. Ideal ar fi sa-l lasam pana a 2 zi. Se orneaza dupa preferinte!