Tort din piscoturi

de Sidy in Torturi, 1 Mai 2010 | 8045 vizualizari

 

Cand sunt in criza de timp si vreau ceva bun dulce, fac tort din piscoturi.Una din retete este aceasta...

 

INGREDIENTE

  • 600 g piscoturi
  • 1 cutie compot ananas(400g)
  • 500 ml frisca
  • 1 plic intaritor de frisca
  • 1 plic crema de vanilie
  • capsuni, visine ,
  • bomboane colorate pentru ornat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort din piscoturi:

Compotul de ananas se pune in blender si se paseaza pina se formeaza o crema.

Frisca se bate bine de tot impreuna cu intaritorul, conform instructiunilor de pe plic.La fel procedam si cu crema de vanilie.

Pe un platou se aseaza un strat cu piscouri.Peste ele asezam un strat de ananas pasirat, apoi crema de vanilie si un strat cu frisca.Asezam deasupra alt strat cu piscoturi si repetam operatiunea, astfel incat in mijloc sa fie visinele.

Peste ultimul strat cu piscoturi se pune doar frisca si se orneaza tortul cu bomboane si capsuni.

Pofta mare !

TIPS-URI

1

Puteti sa ornati tortul, fiecare dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort din piscoturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

diana_k 1

02.05.2010, 17:52

foarte bun tortul...

nadina73 1

03.05.2010, 14:05

super bine arat felicitari si 5 furcu ca nu se poate altfel

mariaana 1

22.05.2010, 20:22

foarte bun si simplu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu crema de ciocolata