Tort de biscuiti

de nadina73 in Dulciuri, 29 Iul 2010 | 8819 vizualizari

 

este dupa retata lui corina33 dar cu budinca de capsuni in loc de budinca de ciocolata si a iesit grozav

 

INGREDIENTE

  • 400 g biscuiti
  • 700 ml lapte
  • 1 budinca capsuni
  • 4 linguri zahar
  • 70 g unt
  • 100 ciocolata alba
  • 500 frisca+4 ling zahar
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de biscuiti:

Se pune 500 ml lapte la foc si de pregateste budinca de capsuni cu 4 linguri de zahar

dupa ce budinca e gata se pune ciocolata alba si untul si se amesteca foarte bine.

Se ia o forma, se pune folie de plastic si apoi se trec biscuitii prin laptele ramas si se aseaza in tava,

eu am avut biscutit rotunzi si am dat forma de floare.

Dupa ce am pus un strat de biscuiti  inmuiati in lapte, se pune un rand de budinca si apoi iar biscuiti si iar budinca pana se termina ingredientele.

Se acopera cu folie de plastic si se da la rece 2 ore ,apoi se rastoarna pe un platou se ia folia jos si se imbraca cu frisca.

Mie mi-au iesit 5 straturi de biscuiti si 4 de budinca

Frisca mea nu s-a batut foarte bine asa ca a iesit putin mai moale.

sectiunea taiata, maine,  ca azi nu mai tai din el ca nu are cine sa manance la ora asta

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (41)

nadina73 1

02.08.2010, 00:40

te cred buni

dayana38 1

09.02.2013, 16:14

o sa incerc si eu,mi se pare super reteta!

Bya Ralu 1

09.02.2013, 19:28

ce super a iesit

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Cosulet