Deci a iesit demential...yumiii..mai fac o tura acu in weekend. Mama facea alta crema cand il facea, dar mie genul asta de crema mi-a palcut foarte mult si am vazut ca merge foarte bine si la tortul asta.
Smantana dulce e mai fara gust, adica trebuie batuta cu zahar ca sa devina frisca, iar frisca lichida e deja dulce-dulce si se bate repede si se intareste. Cred ca frisca lichida e ce ai pus tu. Cred ca o sa fac si eu crema dupa reteta ta
pe cat e de usoara ziznmaria pe atat e de buna ...si noua ne-o facea foarte des cand eram copii...ia sa o fac si eu sapt viitoare.
o mentiune noua ne-o facea mama cu budinca de ciocolata....sau cu crema de ciocolata facuta de ea in casa...cu cacao. oua, etc...
da stiu...si mama la fel facea cu crema din aia dar eu mie nu prea imi iese....dar ma bat ela cap sotu sa ii fac cu crema din aia si cred ca voi incerca