Tort cu rulada si crema de iaurt

de jolygina in Torturi, 31 Mai 2010 | 11574 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 rulade din comert una cu cacao si una cu gem de caise
  • 500ml frisca lichida
  • un iaurt de 500 g de fructe sau vanilie
  • un pachet de foi de gelatina (12 foi de gelatina)
  • compot de caise (125g)
  • compot de ananas(125g)
  • 125 g zahar pudra
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu rulada si crema de iaurt:

se amesteca zaharul cu iaurtul bine pana se incorporeaza tot zaharul si il dam la frigider
punem gelatina la inmuiat in apa si o lasma deoparte 10 min
batem frisca lichida bine ,dupa ce s-a batut desfacem gelatina pe abur si o incorporam in frisca batuta
scoatem si iaurtul cu zaharul din frigider si il amestecam cu frisca si gelatina
dam totul la frigider si pregatim asmablarea tortului
intr-o oala sau un castron adanc si care are forma mai rotunda ca tortul sa iese cat mai rotund in forma de cupola
punem folie pe toata suprafata castronului si punem alternativ feli de rulada ,mai intai pe fundul castrnuluisi dupa treptat pe marginile din lateral cate un rand
dupa ce am pus feliile de rulada impartim crema din frisca si iaurt in 3
punem un rand de grema de frisca un rand de caise ,un rand de frisca ,un rand de ananas si la sfarsit restul de frisca
acoperim la final cu un strat de feli de rulada
dam la frigide 10 ore si dupa rasturnam tortul si o sa ave-ti o surpriza frumoasa
pofta buna si sper sa va placa!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu rulada si crema de iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

RuxyRux 1

12.01.2011, 14:32

De unde le scoti elena? de la arhivaa.....bine faci
Jolygina...zici ca-i pictat arata fantastik de bine...felicitari

Cris2711 1

05.03.2011, 10:56

super arata

jolygina 1

04.09.2011, 16:10

multumesc

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Meringue