Tort cu mere si crema de zahar ars

de madi_marin in Torturi, 25 Ian 2010 | 47617 vizualizari

COMENTARII (32)

daniela11 1

16.10.2010, 13:27

ok ms madi am uitat nu stiu unde m-am gandit am mai facut o data si nu am pus praf mi-a iesit super , sa-l l-as la temperatura camerei sa se raceasca sau sa-l dau afara si dupa pun in frigider? scuze madi cred k eu sunt singura care te streseaza

madi_marin 1

16.10.2010, 13:44

daniela11....stai linistita, nu am stresezi deloc.... il dai afara si apoi la frigi....dar sa il rastorni numai dupa ce s-a racit foarte bine....ok?

daniela11 1

16.10.2010, 13:56

da ms f ff mult

Bucataras 1

16.10.2010, 13:58

sa ne zici cum a iesit, daniela.

gabytzaaaa

elena1988 1

08.03.2011, 10:59

ralu_ca 1

14.01.2014, 07:36

super tort

Alina26 1

14.01.2014, 13:07

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort de ciocolata pt toti bucatarasii