Tort cu dragoste

de leoflori in Torturi, 11 Oct 2009 | 23606 vizualizari

COMENTARII (38)

Miha 1

11.10.2009, 12:43

LA MULTI ANI sotului!

leoflori 1

11.10.2009, 12:47

sar'na Miha

rivka 1

11.10.2009, 13:31

foarte frumos, si la multi ani felicitari!

leoflori 1

11.10.2009, 13:36

Rivka, multumim

rivka 1

11.10.2009, 14:02

cum ai facut inimioarele?

ANCA 1

11.10.2009, 14:18

la multi ani sotului, cred ca e delicios tortul!

leoflori 1

11.10.2009, 14:23

Anca, multumesc! chiar daca e alba, este cu muuuulta ciucalata! iti trimit o felie virtuala

leoflori 1

11.10.2009, 14:26

pt. Rivka :am topit ciocolata menaj(200 gr) la bain-marie, am intins-o pe hartie de copt si cand s-a racit, am decupat inimioarele cu forma pt. fursecuri (pe care am folosit-o si la galuste) unele s-au mai rupt, dar in final mi-au ramas destule pt. decorat.
sper ca ti-am fost de folos

klausenburger_adica Lacrima 1

11.10.2009, 14:55

la multi ani sotului tau...si eu am aceeasi problema cu ciocolata. pe de o parte e de proasta calitate, pe de alta e si veche si daca prinzi una care s-a mai si topit si reintarit in magazin ai multe rateuri in decoratiunile cu ciocolata. ma intreb daca nu exista o firma care vinde ciocolata "industriala" cum folosesc adevaratii cofetari? stiti vreuna din voi de asa ceva? multumesc

leoflori 1

11.10.2009, 15:43

Klausenburger, multumesc! esti invitata mea la un mare felio!

leoflori 1

11.10.2009, 15:43

Adinuta, multumesc!

rivka 1

11.10.2009, 16:02

multumesc

Oana 1

11.10.2009, 16:17

Ooo, ce frumooos! La multi ani sotului, Flori, sa fie sanatos!

leoflori 1

11.10.2009, 18:25

Oana, iti multumesc! iti trimit o felie mare pt.pitici. te puppp

leoflori 1

13.10.2009, 08:40

o, dany,

leoflori 1

16.10.2009, 20:52

nu Ioana, nu e nevoie de praf de copt. iese destul de consistent si creste fara probleme daca respecti pasii (batut ouale+zaharul 10 minute, faina cernuta....)

leoflori 1

16.10.2009, 22:02

spor la treaba,Ioana! pt.mai multe detalii uita-te si aici: http://bucataras.ro/retete/1026/tort_de_ciocolata_alba_si_frisca.html
am explicat cu foto fiecare pas.
te vei descurca sigur. succes!

leoflori 1

17.10.2009, 08:51

Larisa,multumesc! pt.inimioare de cioco, vezi mai sus, i-am raspuns Rivkai, raspunsul nr.8 parca.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

ULTIMELE COMENTARII

Dafur

Dacă ești în căutarea unui colier din argint elegant și de calitate, merită să arunci o privire pe https://www.chanti.dk/p-halskaeder-i_soelv . Aici vei găsi o selecție variată de coliere din argint sterling autentic – de la modele simple și clasice până la modele moderne. CHANTI este sinonim cu calitate, prețuri corecte și un magazin online ușor de utilizat. Fie că este un cadou sau pentru tine – un colier din argint conferă fiecărei ținute o notă elegantă. Datorită livrării rapide și plății sigure, noua ta bijuterie preferată este la doar câteva clicuri distanță.

De ce purtam bijuterii?

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dor de duca - Tort "Altfel"