blat:
crema:
Blat: se separa galbenusurile de albusuri,se bat albusurile cu praful de copt pana devine o spuma tare,se adauga treptat zaharul care trebuie batut bine,se adauga galbenusurile si se bate cu mixerul si se adauga faina treptat.Blatul obtinut se pune in tava la copt si se lasa pana trece de testul scobitorii.
Crema: se pune la fiert 1 litru de lapte,iar cu celalalt jumatate de litru impreuna cu faina si cacaoa facem compozitia (care trebuie adaugata peste litrul de lapte dupa ce fierbe) se amesteca bine sa nu fie gogosi si se adauga 300 g zahar.
Cand fierbe litrul de lapte se toarna compozitia si se lasa la foc pana se ingroasa.Se pune la racit(trebuie racita bine bine) separat se freaca untul cu zahar.Cand ii rece crema,intr-un castron se pune o lingura de crema,o lingura din compozitia de unt si zahar,tot asa pana terminati ambele compozitii,iar la sfarsit se adauga nuca treptat.***
Cand amestecati cele compozitii,amestecati doar intr-o parte sa nu se taie!