Tort cu crema de lapte condensat si jeleu de visine

de madi_marin in Torturi, 1 Ian 2011 | 8614 vizualizari

 

Pentru ca imi mai ramasesera ceva ingrediente de la prajiturile facute cu putin timp in urma...am facut acest tort....

 

INGREDIENTE

  • 2 felii blat de tort
  • 200 ml lapte condensat
  • 250 ml frisca lichida
  • 300 g crema fina de branza
  • 3 plicuri gelatina Dr. Oetker
  • 6 linguri jeleu de visine
  • 50 g ciocolata alba rasa
Ornat:
  • 150 ml frisca lichida
  • 30 g ciocolata alba rasa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu crema de lapte condensat si jeleu de visine:

Gelatina se pune la inmuiat in 150 ml apa rece pentru 10 minute, apoi se pune la foc mic pana se dizolva, dar fara sa fiarba. Se da la racit un pic.

Frisca lichida se bate spuma tare si se amesteca cu crema de branza si laptele condensat, apoi se incorporeaza  gelatina si ciocolata rasa.

In tava rotunda cu peretii detasabili tapetata cu folie de plastic, se pun: stratul de jeleu de visine, jumatate din crema,un blat,restul de crema si celalalt blat. Se acopera cu folie de plastic si se da la frigider pentru 2 ore, dupa care se rastoarna pe un platou si se orneaza cu frisca batuta, spuma tare si ciocolata rasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu crema de lapte condensat si jeleu de visine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

ieri la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu crema de castane si ciocolata