Tort cu crema de iaurt si piersici

de mirela0911 in Torturi, 14 Aug 2016 | 5217 vizualizari

 

Este un tort care se prepara rapid si la fel se si mananca! 

 

INGREDIENTE

  • 7 bucati piscoturi
  • 10 buc biscuiti Petit Beure
  • 350 g iaurt gras
  • 200 ml frisca lichida
  • 100 g zahar pudra vanilat
  • 2 piersici
  • 1/2 plic gelatina
  • pepene rosu pentru decor
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu crema de iaurt si piersici:

Ingredientele date sunt pentru un tort cu diametrul de 20 cm!!!

Se ia forma de tort cu diametrul de 20 cm si se tapeteaza cu folie alimentara. Se aseaza piscoturile pe fundul formei.

Iaurtul se amesteca bine cu zaharul pudra vanilat. Frisca se mixeaza pana se intareste. Gelatina se pune la inmuiat in 50 ml apa, apoi se incalzeste usor pana se dizolva granulele de gelatina. Piersicile se spala, se curata de piele apoi se taie cubulete. Peste iaurt se toarna gelatina, se amesteca, se pun apoi piersicile iar la final se incorporeaza frisca.

In forma de tort, pe margine se aseaza cate un biscuite, apoi se toarna crema, se niveleaza, se acopera cu folia si se da la rece pentru cateva ore.

Se scoate din frigider, se aseaza pe un platou si se indeparteaza folia alimentara, se orneaza cu felii de pepene rosu apoi se portioneaza si se serveste.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Pentru o forma cu diametrul mai mare, mariti cantitatile de ingrediente!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu crema de iaurt si piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

miki_a 1

17.08.2016, 16:51

O splendoare de tort!

Rahela Velicu 1

18.08.2016, 22:58

arata super!

mihaelar63 1

03.09.2016, 00:06

Faina reteta Cred ca m-as incumeta sa prepar si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu crema de iaurt si jeleu de afine