Tort cu crema de ciocolata si rom

de Angelina_Elena in Torturi, 1 Iun 2014 | 15021 vizualizari

COMENTARII (58)

Lia_ 1

03.06.2014, 07:02

grozav

Angelina_Elena 1

04.06.2014, 00:38

Laura

Angelina_Elena 1

04.06.2014, 00:38

Elucu

Angelina_Elena 1

04.06.2014, 00:38

Lia

aia 1

04.06.2014, 21:26

nu va suparati dar e ceva gresit cu reteta: la blaturi spuneti sa se adauge laptele si uleiul dar in lista de ingrediente pentru foi nu e nici lapte nici ulei!

Angelina_Elena 1

04.06.2014, 21:45

Imi cer scuze! Imediat o sa modifice Bucataras...trebuie 10 linguri de ulei, faina cat cuprinde (cca. 600-700 g) si apa se poate inlocui cu lapte!

xana 1

07.06.2014, 00:07

Super

Rahela Velicu 1

23.10.2017, 21:59

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort Dobos