Crema de branza cu banane si trufas ,nu-i poti rezista ...un gust unic si de neuitat :) maine am invitati si abia astept sa-i surprind , Eu nu am rezistat pana maine si va spun sincer este ......va las pe voi sa descoperiti.
BLAT:se sfarama biscuiti foarte marunt si se amesteca cu untul la temperatura camerei,turnam compozitia in forma de tort si o intindem peste toata suprafata cu ajutorul uni pahar mai lung pana se taseaza bine,si se lasa la frigider 15 min.
CREMA DE BRANZA:batem galbenusele spuma cu zaharul pana se dubleaza, apoi incorporam crema de branza si amestecam bine. Punem aceasta crema la bain marie 5 minute apoi o luam de pe foc. Separat punem gelatina in 100 mil de apa si se lasa 10 minute ,dupa care se pune la incalzit pe abur (grija sa nu fiarba ) si apoi o turnam in crema proaspat luata de pe foc. Separat topim ciocolata alba in 50 ml frisca lichida si o introducem in crema care se pune la congelator 10-15 minute. Se mai amesteca din cand in cand.
CREMA DE TRUFE:Punem 40 ml de frisca la incalzit in care topim cele 200 gr de trufe si amestecam pana devine o crema usor de intins .(daca este necesar mai puneti un pic de frisca lichida ).
Scoatem forma de tort de la frigider si asezam deasupra peste blat rondele de la doua banane ,apoi punem crema de branza peste banane si glazuram cu crema de trufe si decoram cu o banana si bomboane de ciocolata