Tort cu cirese si crema de ciocolata alba

de Lau in Torturi, 8 Ian 2017 | 7848 vizualizari

COMENTARII (39)

Lau 1

09.01.2017, 15:56

mihaelar63 1

09.01.2017, 15:59

Felicitari pentru cele 1000 de retete minunate !!!! Felicitari ca ne esti alaturi !!! Felicitari pentru minunatul tort !!!!

diaconta 1

09.01.2017, 16:02

Felicitari pentru numarul impresionant de retete

Lau 1

09.01.2017, 16:48

Multumesc Dia Si kg sunt pe masura nr

Gherca Daniela 1

09.01.2017, 17:38

Ce frumos este!

Lau 1

09.01.2017, 18:03

silvianart 1

09.01.2017, 21:09

Mmm.. tare bun !!! O sa l fac si eu in curand.

kytz 1

10.01.2017, 00:16

M-am intors la tortul tău, mi-a plăcut.....dar nu inteleg partea cu siropul / insiropatul foilor!?! :S Cu ce le insiropam, nu scrie nicaieri....

Lau 1

10.01.2017, 09:03

Kytz fiecare face sirop dupa plac de exemplu eu fierb apa cu zahar si coaja de lamaie(sa nu fie rasa)la final adaug zeama de lamaie sau esenta de vanilie si las sa se raceasca foarte bine inainte sa insiropez

kytz 1

10.01.2017, 10:02

Si totusi....e un detaliu important in reteta, mai ales ca nu toti suntem experti!

Dulciuri cu Georgiana 1

16.01.2017, 21:02

Felicitari ! Minunat tort !

Lau 1

17.01.2017, 08:03

Ancutsa 1

17.01.2017, 22:40

Foarte frumos tortul! La cat mai multe retete!

Lau 1

20.01.2017, 15:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort cu trufe de ciocolata