Tort cu ciocolata si bezea

de Miha in Torturi, 13 Iun 2011 | 14759 vizualizari

COMENTARII (46)

LUK 1

13.06.2011, 22:58

superbbbbb

mamaieelena 1

14.06.2011, 07:34

munca multa dar si satisfactii a iesit super frumos

rodica_m 1

14.06.2011, 08:27

o adevarata opera de arta!! felicitari!
am o intrebare...folia se dezlipeste usor de pe ciocolata sau trebuie unsa inainte cu putin ulei sau unt topit?

MotanLaOale 1

14.06.2011, 08:30

exceptional arata

Miha 1

14.06.2011, 09:34

Multumesc tuturor de aprecieri!

Miha 1

14.06.2011, 09:39

Rodica, folia nu trebuie unsa cu nimic. Daca vrei sa o ungi, pentru siguranta, o poti face, rau n-are ce sa fie. Folia trebuie sa fie intacta (adica sa nu fie sparte bulinutele alea) si lasi la frigider (chiar si la congelator cateva minute) pana se intareste foarte bine ciocolata. Apoi cu grija si rabdare ( nu smulgem ca la epilare ) dezlipim folia.
Nu e grea, te asigur. Eu stau foarte prost la capitolul rabdare si tot am reusit...

Miha 1

14.06.2011, 09:41

Kamy, tu n-ai rabdare nici sa citesti? Numa fii-miu nu prea are rabdare si timp sa stea intr-un loc.

DIANA B 1

14.06.2011, 10:29

n-am zis io bine , ca-i greu si de citit da' de facut , mai Kamy ?

divainbucatarie 1

14.06.2011, 16:12

superb si super bun!!!

aziz 1

14.06.2011, 19:33

fata da cand il epilam nu pocnesc parasutele

deyutzky 1

14.06.2011, 20:09

super ideea cu punga de ambalat....super design...super tort...adica de 3 ori SUPER!!!

Anamaria7 1

14.06.2011, 23:38

mi-a luat ochii inca de pe blog

rodica_m 1

15.06.2011, 08:07

merci miha!!! o sa pun in practica metoda...mi-a placut tare mult cum arata...cu rabdarea ce sa zic... exersam daca nu o avem...pentru un final asa frumos...cate nu faci!!!?

mihaelar63 1

15.06.2011, 08:26

Ce pot face unii cu o punga !!!
Kami - suntem pe un gand

Miha 1

15.06.2011, 10:06

Diana, tu fa tortul, ca eu iti citesc reteta.

Miha 1

15.06.2011, 10:06

Multumesc Cristina!

Miha 1

15.06.2011, 10:16

Mona fata... M-am si inecat de ras.

Miha 1

15.06.2011, 10:19

Deyu AnaMaria

Miha 1

15.06.2011, 10:20

Rodica...multa bafta!

Miha 1

15.06.2011, 10:33

Mihaela...punga ca punga... dar sa vezi ce pot face cu niste pocnitori!

gaby_gabytza 1

16.06.2011, 15:20

superb

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Tort Amandina