Tort cu ciocolata si bezea

de Miha in Torturi, 13 Iun 2011 | 15165 vizualizari

COMENTARII (46)

LUK 1

13.06.2011, 22:58

superbbbbb

mamaieelena 1

14.06.2011, 07:34

munca multa dar si satisfactii a iesit super frumos

rodica_m 1

14.06.2011, 08:27

o adevarata opera de arta!! felicitari!
am o intrebare...folia se dezlipeste usor de pe ciocolata sau trebuie unsa inainte cu putin ulei sau unt topit?

MotanLaOale 1

14.06.2011, 08:30

exceptional arata

Miha 1

14.06.2011, 09:34

Multumesc tuturor de aprecieri!

Miha 1

14.06.2011, 09:39

Rodica, folia nu trebuie unsa cu nimic. Daca vrei sa o ungi, pentru siguranta, o poti face, rau n-are ce sa fie. Folia trebuie sa fie intacta (adica sa nu fie sparte bulinutele alea) si lasi la frigider (chiar si la congelator cateva minute) pana se intareste foarte bine ciocolata. Apoi cu grija si rabdare ( nu smulgem ca la epilare ) dezlipim folia.
Nu e grea, te asigur. Eu stau foarte prost la capitolul rabdare si tot am reusit...

Miha 1

14.06.2011, 09:41

Kamy, tu n-ai rabdare nici sa citesti? Numa fii-miu nu prea are rabdare si timp sa stea intr-un loc.

DIANA B 1

14.06.2011, 10:29

n-am zis io bine , ca-i greu si de citit da' de facut , mai Kamy ?

divainbucatarie 1

14.06.2011, 16:12

superb si super bun!!!

aziz 1

14.06.2011, 19:33

fata da cand il epilam nu pocnesc parasutele

deyutzky 1

14.06.2011, 20:09

super ideea cu punga de ambalat....super design...super tort...adica de 3 ori SUPER!!!

Anamaria7 1

14.06.2011, 23:38

mi-a luat ochii inca de pe blog

rodica_m 1

15.06.2011, 08:07

merci miha!!! o sa pun in practica metoda...mi-a placut tare mult cum arata...cu rabdarea ce sa zic... exersam daca nu o avem...pentru un final asa frumos...cate nu faci!!!?

mihaelar63 1

15.06.2011, 08:26

Ce pot face unii cu o punga !!!
Kami - suntem pe un gand

Miha 1

15.06.2011, 10:06

Diana, tu fa tortul, ca eu iti citesc reteta.

Miha 1

15.06.2011, 10:06

Multumesc Cristina!

Miha 1

15.06.2011, 10:16

Mona fata... M-am si inecat de ras.

Miha 1

15.06.2011, 10:19

Deyu AnaMaria

Miha 1

15.06.2011, 10:20

Rodica...multa bafta!

Miha 1

15.06.2011, 10:33

Mihaela...punga ca punga... dar sa vezi ce pot face cu niste pocnitori!

gaby_gabytza 1

16.06.2011, 15:20

superb

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

ieri la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

ieri la 12:28

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

pe 22.12 la 16:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tort cu cafea, mure si sos de vin rosu