Tort cu ciocolata, dulceata de soc si portocale (de post)

de _Alina_ in Torturi, 11 Dec 2013 | 6147 vizualizari

COMENTARII (47)

Cris2711 1

11.12.2013, 15:35

Minunat

anca_rm 1

11.12.2013, 15:35

foarte frumos

Ligia Bxl 1

11.12.2013, 15:38

mihaelar63 1

11.12.2013, 16:14

Vai ce tort bun Nu-l pot primi , azi am 4 ani de Bucataras

MonaMimi 1

11.12.2013, 16:29

delicios

Krystyan Trendy 1

11.12.2013, 16:34

minunat tort

mamaieelena 1

11.12.2013, 17:07

cam bun acest tort

marcela1979 1

11.12.2013, 17:22

delicios

Bya Ralu 1

11.12.2013, 17:27

ce fain e

Geanina87 1

11.12.2013, 17:48

YAMIII

Dea_Dea 1

11.12.2013, 17:54

Ce fain este

Valclaudia 1

11.12.2013, 18:13

ianculubita 1

11.12.2013, 18:24

este frumos,cred ca e si delicios

Panacris 1

11.12.2013, 18:47

Am reținut ideea cu laptele de nucă!

Rocsi 1

11.12.2013, 19:58

Tare bun si aromat

nadea68 1

11.12.2013, 20:01

alldaycooking 1

11.12.2013, 21:28

Foarte interesanta reteta!

T I M E A 1

11.12.2013, 22:23

ce bine arata

danakarin 1

12.12.2013, 00:07

Super tort!.

dantes 1

12.12.2013, 06:17

Foarte interesant,cred ca este delicios

_Alina_ 1

12.12.2013, 10:11

Va multumesc!

_Alina_ 1

12.12.2013, 10:11

Mihaela ti-l ofer cu mare drag!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de ciocolata, branza dulce si mascarpone