Tort cu capsuni si ciocolata

de T I M E A in Torturi, 21 Mai 2012 | 5626 vizualizari

COMENTARII (50)

T I M E A 1

21.05.2012, 22:50

Ruxy merci mult pt link super mult imi place! si ma simt mai bine. Ce femei frumoase

T I M E A 1

21.05.2012, 22:51

Miti - deci vrei sa facem dar sa iti trimitem tie? ca cica noi am cam vrea sa renuntam la dulciuri dar ne place sa facem

RuxyRux 1

21.05.2012, 22:52

Cu drag...eu mai poposesc aici din cand in cand...o oaza de armonie si frumusete!

T I M E A 1

21.05.2012, 22:54

Elena ma bucur ca iti place

Mitinita 1

21.05.2012, 22:56

trimiteti ca nu se iroseste

mena29 1

21.05.2012, 23:00

Ce buuun!

angyb 1

21.05.2012, 23:01

T I M E A 1

21.05.2012, 23:05

Miti , Mena & Angy

iry-gabriela 1

21.05.2012, 23:45

ce deliciu

alldaycooking 1

22.05.2012, 08:08

super bun!

T I M E A 1

22.05.2012, 08:30

iri, allday multumesc

MonaMimi 1

22.05.2012, 10:40

un deliciu

auroravoicu 1

22.05.2012, 13:21

Delicios

T I M E A 1

22.05.2012, 14:40

mon, aurora

deliciousflavours 1

22.05.2012, 15:02

ciocolata+capsuni=nebunie!

T I M E A 1

22.05.2012, 15:37

mamaieelena 1

22.05.2012, 20:02

bun,bun

mirela0911 1

22.05.2012, 20:37

Mmmmmm, ce bun trebuie sa fie!

T I M E A 1

22.05.2012, 22:29

mamaieelena & mirela

Sim0na 1

23.05.2012, 22:06

Mmm... ce bunatate de tort...

T I M E A 1

23.05.2012, 22:44

mimmi 1

26.05.2012, 14:38

Ce bine arata tortuletul ... yummy yummy .Trimiti si la mine o felie ?

T I M E A 1

06.06.2012, 12:00

mimmi

Chefnou 1

18.08.2012, 00:30

As vrea mai mult detaliu despre:

Crema: punem pe foc frisca lichida amestecata cu zaharul si luam de pe foc dupa ce fierbe 2-3 minute.
Adaugam ciocolata taiata bucati, apoi dupa ce s-a topit ciocolata adaugam si untul bucatele. Amestecam bine pana se topeste si untul si dam la frigider timp de aprox o ora. Amestecam din cand in cand.

In loc de ciocolata pot pune 2 linguri de cacao?
Cind fierbi frisca lichida - se ingroasa? sau cum sti ca este gata?

~ Multumesc

T I M E A 1

18.08.2012, 11:56

Nu, frisca nu se ingroasa cand fierbe, dupa ce adaugi ciocolata si o pui la rece se ingroasa. Daca pui cacao nu e acelasi lucru.
Frisca e gata cand fierbe si se topeste zaharul de tot.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Foret Noir