Pentru crema, se prepara pudding-ul comform intructiunilor de pe ambalaj cu 1,2 litri lapte si 50 gr zahar.Se lasa sa se raceasca la temperatura camerei apoi se da la rece.
Se incalzeste cuptorul la 130⁰C.Pentru blaturi, se bat albusurile spuma cu un praf de sare.Se adauga zaharul pudra treptat, batandu-le bine pana cand zaharul s-a dizolvat si s-a obtinut o bezea lucioasa.Se adauga semintele de vanilie si se amesteca bine.
Se tapeteaza tavile cu foi de copt.Se imparte bezeaua in 4 parti.Din fiecare parte se face un cerc de aprox. 20-25 cm diametru, intinzand bezeaua cu o lingura.Se reduce temperatura cuptorului la 120 ⁰C si se dau blaturile la copt 1 ora, apoi se inchide cuptorul si se lasa blaturile sa se raceasca in cuptor.
Pentru asamblarea tortului, se aseaza cate un blat de bezea, un strat de crema de vanilie si se presara cateva visine.Tortul se va termina cu un blat de bezea apoi se presara cu cateva visine si alune tocate.