Ton la gratar cu legume si spanac in aburi

de Sylvia in Ton, 9 Feb 2015 | 5987 vizualizari

COMENTARII (20)

Merisor 1

09.02.2015, 10:46

Ce przentare frumoasa! Si ce papa bun!

simona72 1

09.02.2015, 10:49

Un preparat demn de un chef!

MotanLaOale 1

09.02.2015, 11:03

frumos arata

Ela68 1

09.02.2015, 11:04

o bunatate

anca_rm 1

09.02.2015, 11:09

ce bine arata si ce sanatoasa mancarica ne-ai adus

reisnaor_2006 1

09.02.2015, 12:00

o bunatate

dantes 1

09.02.2015, 12:17

Foarte bun!

Cris2711 1

09.02.2015, 12:20

Marca Sylviasuper arata

mirela0911 1

09.02.2015, 12:40

Ce bunatate!

Bya Ralu 1

09.02.2015, 13:21

Ce bunătate

mihaelar63 1

09.02.2015, 13:51

Delicios , sanatos si deosebit

Andra_Constantinescu 1

09.02.2015, 13:53

laura_n 1

09.02.2015, 14:50

splendid! si sanatos!

kukibella 1

09.02.2015, 15:32

Bunica 1

09.02.2015, 16:03

Dacă e somon garnitura nu mai contează!

Sylvia 1

09.02.2015, 16:38

Ma bucur ca va place , se poate face cu orice alt peste eu as zice ca un salau ar fi si mai bun . Si este chiar simplu de facut asta imi place la reteta asta

MOKUSKA 1

09.02.2015, 19:58

Ce bunătate ai făcut

Rocsi 1

09.02.2015, 20:53

Chiar daca nu servesc asa ceva, imi place enorm cu ai aranjat totul

reisnaor_2006 1

29.03.2015, 18:11

Zebra 1

20.11.2015, 23:45

Am si eu o intrebare,anume, daca tonul e( sau ar trebui sa fie ,asa cum rezulta din titlu) preparat la gratar,atunci de ce se pune in tigaie si se prajeste? Preparat pe gratar e mai sanatos! Zebra.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste (Ton) la gratar cu sparanghel, rosii cherry si masline