Tofu in crusta crocanta

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 21 Aug 2013 | 3529 vizualizari

COMENTARII (15)

Lorra 1

21.08.2013, 09:24

papabundetot 1

21.08.2013, 09:26

Bya Ralu 1

21.08.2013, 09:29

interesant

MotanLaOale 1

21.08.2013, 09:31

Lia_ 1

21.08.2013, 09:32

o varianta buna in loc de cascaval pane

cred ca ies ok si din cascaval, nu? ... doar ca nu sunt la fel de dietetici

Panacris 1

21.08.2013, 09:36

Interesant!

anca_rm 1

21.08.2013, 09:37

Lia , iese si din cascaval doar ca este mai greu de digerat si ia mai mult ulei

anca_rm 1

21.08.2013, 09:37

Multumesc bucatarasi

Patricia Iordache 1

21.08.2013, 09:54

Buna idee!

mena29 1

21.08.2013, 10:25

Imi place!

anca_rm 1

21.08.2013, 10:35

Patricia ms

anca_rm 1

21.08.2013, 10:35

Mena

Rocsi 1

21.08.2013, 11:33

Bunica 1

21.08.2013, 12:34

Buna!

anca_rm 1

21.08.2013, 12:48

Rocsi, Buni

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinte