Tochitura...altfel

de Miha in Porc, 8 Apr 2011 | 12656 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de porc ( ceafa, pulpa)
  • carnati de porc
  • 1 pahar de vin alb
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura...altfel:

Zilele trecute numeroasa si simpatica mea familie :)) a decis ca "azi vrem friptura de porc". Si pentru ca aveam in congelator si niste carnati de casa ( facuti de mama, ca la mama acasa :)) ) am zis sa fac o tochitura, ca la noi in Moldova.

Carnea se taie in bucati mici, se sareaza si pipereaza dupa gust si se pune la prajit in cateva linguri de ulei.

Cand carnea incepe sa se rumeneasca se adauga vinul si se mai prajeste cca 10 minute, pentru a se forma sosul si a se uniformiza gustul. In momentul in care se adauga vinul se pot adauga si cateva bucati de ficat.

Toate bune si frumoase, dar pana sa ne asezam la masa am fost nevoiti sa o stergem de-acasa. :)) Si cand ne-am intors mancarea era deja rece. Asa ca am pus intr-un vas termorezistent uns cu unt un strat de mamaliga, apoi carnea si carnatii taiate cubulete.

Am acoperit cu un alt strat de mamaliga si am presarat cu cascaval amestecat cu telemea. Am dat la cuptor pana s-a topit stratul de branza si s-a rumenit usor.

Foarte bun. :))

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura...altfel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (24)

kamy 1

10.04.2011, 18:43

DIANA B 1

29.05.2011, 09:54

Parca-i prea bun

ralu_ca 1

15.01.2014, 16:42

excelenta idee!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]