Tochitură – Multicooker

de madi_marin in Porc, 18 Noi 2013 | 6996 vizualizari

 

Ceva bun, dar nu pentru cine ţine post. Vinovatul? Multicooker, bineînţeles.Rezultat delicios!

 

INGREDIENTE

  • 1 muşchiuleţ de porc
  • 1 cârnat afumat
  • 1 lingură de pastă de tomate
  • 4 căţei usturoi
  • piper
  • ulei
  • 2 ouă
  • mălai
  • brânză de oaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitură – Multicooker:

Carnea se spală, se şterge şi se taie cubuleţe.

Cârnatul se taie rondele.

În cuva aparatului se pune ulei, apoi se setează pe modul FRY. Când s-a încins uleiul, se adaugă rondelele de cârnat şi se lasă să se rumenească uşor. Se pun apoi  carnea , usturoiul tocat mărunt şi puţină apă. Se lasă să se înăbuşe  împreună, apoi se pune şi pasta de tomate şi se mai adaugă apă.

Când sosul a scăzut se pune un praf de piper şi se ţine totul la cald până se pregăteşte mămăliga, din care se modelează bile pe care le umplem cu câte un cubuleţ de brânză de oaie.

La fiecare porţie se pun carne, bile de mămăligă umplute, câte un ou ochi şi se presară deasupra puţină brânză rasă fin.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitură – Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]