Se incalzeste cuptorul la 190 de grade Celsius.
Se taie ceapa, cartofii, rosiile si ardeii in fasii foarte subtiri.
Se caleste ceapa intr-o tigaie la foc mediu, cu putin ulei de masline, 15 minute, pana incepe sa se caramelizeze.
Se fierb cartofii in apa sarata, 3 minute. Se scurg.
Intr-un vas pentru cuptor se aseaza 1/2 din ceapa caramelizata. Se aseaza apoi jumatate din cantitatea de rosii, ardei si cartofi, in straturi. Se taie pestele in bucati si se aseaza peste legume. Se toaca patrunjelul si se presara peste peste, impreuna cu fulgii de chili.
Se stropeste cu ulei de masline, sare si piper, apoi se aseaza restul de ceapa, rosii, ardei si cartofi, in straturi.
Se aseaza frunze de salvie printre cartofi si se stropeste totul cu ulei de masline, sare si piper.
Se acopera vasul cu foile de aluminiu si se gateste 30 de minute, in cuptor sau pana cand cartofii sunt gatiti. In ultimele 5 minute, se indeparteaza folia.
Se serveste cu paine.